Uitstraling van de ASG

We zouden het waarderen indien U deze ASG-Nieuwsbrief verder doorgeeft aan andere belangstellenden voor ons culinair erfgoed.

* Bezocht U reeds ons Studie- en Documentatiecentrum, de grootste in zijn soort van de Benelux, dat tevens fungeert als contactplatform voor gelijkgestemden? Mits afspraak via studiecentrum [at] asg [dot] be (met CC naar voorzitter [at] asg [dot] be) is bezoek steeds mogelijk.
* Via de ASG bent U ook lid van ATLAS (Association for Tourism and Leisure Education) met belangstelling voor gastronomie en toerisme via werkgroep, congressen en publicaties (zie onze eigen website of bij www.atlas-euro.org).
* Ook heeft de ASG een eigen en actuele facebook-pagina. Wordt vriend en volg ons! https://www.facebook.com/ASG-Academie voor de Streekgebonden Gastronomie
* Via onze (vernieuwde) ASG-website kunt U zich inschrijven voor de ASG-Nieuwsbrief.
* Leden ontvangen nog steeds ons tijdschrift TERROIR, zij het nu onder een digitale vorm.

→ Zo staan we al sedert 1981 als onafhankelijke vrijwilligersvereniging op de bres voor het culinair erfgoed en stonden we aan de basis van initiatieven van derden.

→ ASG steunen ? Dat kan! WORD ASG LID-ABONNEE

  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a Museum aan het Vrijthof
    Maastricht (NL) / Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons magazine Terroir

  • mogelijkheid tot deelname aan tal van activiteiten

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....