Causerie in kasteel Fruithof te Boechout op donderdag 15 maart 2018

Beste ASG-leden, partners en belangstellenden genodigden,

De ASG organiseert een causerieavond over het thema “ We zitten aan, aan het banket of de evolutie van onze menukaarten en eetgewoontes door de eeuwen heen tot heden “. De lezing wordt gegeven door Albert Van Wassenhove, gewezen leerkracht Piva en lid RvB van de ASG.

De causerie gaat door in het kasteel Fuithof (info [at] kasteelfruithof [dot] com, tel. 03 455 07 67) te Boechout (prov. Antwerpen).
Om 16 u is er een ontvangst met drankje.
Om 16 30u begint het eerste deel van de lezing (45‘).
Tijdens de pauze serveren ze ons een witloofschotel met kaassaus in de oven.
Na het 2de deel van de lezing (± 45’) serveren ze ons een verwenkoffie.
Einde voorzien rond 20u.
De maaltijd met lezing, koffie/thee en aperitief kost € 32 p.p. - extra drank aan tafel niet inbegrepen.

Wij rekenen op Uw aanwezigheid en hopen U te begroeten,

Het ASG–bestuur.

Inschrijven:

Graag voor 1 maart per e-mail bij Albert Van Wassenhove op: albertvw [at] telenet [dot] be of per telefoon: 03/455 87 69 en gelijktijdige storting van het totale deelnemersbedrag op de rekening van de Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (zowel voor België als Nederland): IBAN: BE 49 4096 5234 7171 /BIC: KREDBEBB t.a.v. A.S.G. Rederijkersstraat 42, 3500 Hasselt (B).

PS: om onze verplichtingen ten overstaande van de gastheer na te komen zijn we verplicht om, bij afmeldingen na 13 maart 2018 of bij een no-show, de gestorte bijdrage te verrekenen of een betalingsnota toe te sturen. We hopen hiervoor op begrip van een ieder.

  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a Museum aan het Vrijthof
    Maastricht (NL) / Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons magazine Terroir

  • mogelijkheid tot deelname aan tal van activiteiten

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....

 

Comments