Binnen het culinair gebeuren en de publicaties over de voedingscultuur heeft de ASG in de Benelux een unieke plaats. Inderdaad, als vrijwilligersorganisatie beschikken we niet over rijkelijk rond te strooien overheidsgelden. Vandaar geen commerciële kookcursussen, geen flitsend tijdschrift vol reclame met gratis toezending, promotie-etentjes voor bobo’s, groots opgezette tentoonstellingen e.a. Als oudste vereniging op dit vlak (SlowFood bv. ontstond pas 5 jaar na de ASG) vervult ze reeds jaren een pioniersfunctie waarbij anderen in staat zijn hiervan de commerciële en promotionele vruchten te plukken!

Ons tijdschrift met zijn meer dan 30 jaargangen en tal van studienummers vormt al een unieke documentatiebron op zich. Buiten de ontvangst van het digitale tijdschrift TERROIR hebben leden daarenboven toegang tot het ASG Studie- en Documentatiecentrum, met bv. zijn meer dan 16.000 boeken, de grootste openbare collectie van de Benelux. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de klassieke netwerkmomenten.

Zeker in een tijd dat de streekgastronomie en de streekproducten als een vaste waarde van ons leefpatroon erkend wordt, hopen we dat U door een ASG-lidmaatschap het culinair erfgoed wil ondersteunen. Lid worden kan door te storten op de hieronder vermelde rekening.

Meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschap en de onderverdeling van de leden vindt u in document "ASG Lidmaatschap en Bestuur".

Lid worden?


Wilt U lid worden of wil u uw gegevens aanpassen?
Gebruik dan onderstaand formulier.

Het bedrag voor uw lidmaatschap kan gestort worden (zowel voor de vzw ASG in België als voor de stichting ASG in Nederland) op KBC-rekeningnummer met IBAN-code: BE49 4096 5234 7171 en BIC-code: KREDBEBB voor de Academie voor de Streekgebonden Gastronomie, Hasselt.

  • Regulier lid (abonnee) worden van de A.S.G. (abonnee en partner) door een jaarlijkse storting van € 35,- .

  • Steunend lid : door een jaarlijkse storting van € 70,- (voor wie ASG een extra duwtje in de rug wil geven).

  • Premium Lidmaatschap voor bedrijven/organisaties/scholen is € 150,-
    (dit is inclusief de vrije toegang van alle leerlingen/tewerkgestelden/… aan de ASG-Bibliotheek van de Smaak).

  • Stakeholders of Bedrijfslidmaatschap ( vanaf € 300,-)
    voor bedrijven/organisaties/attractiepolen/ evenementen/… door de ASG erkend als stakeholder die het Terroir-label voor één voorgesteld product/evenement/… mogen voeren.

Lid worden of uw gegevens aanpassen

De gegevens die u invult, gebruiken we alleen voor onze eigen administratie. Ze worden niet doorgegeven aan derden.

Adres

Is het factuuradres hetzelfde als het verzendadres? Zo neen, vul dan ook onderstaande velden in, aub.

Facturatieadres
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a “Dormio Resort Maastricht”
    Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons digitale magazine "Terroir"

  • mogelijkheid tot gratis opzoekigen in de "Bibliotheek van de Smaak"

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....

 

Comments