Al gehoord van GDPR?

Op 25 mei 2018 treden er belangrijke nieuwigheden in de privacyregels in werking, de ‘General Data Protection Regulation’. Elke onderneming die gegevens bijhoudt van klanten, personeel, leveranciers, prospecten, ... moet de nodige privacy-maatregelen nemen om die gegevens te beschermen tegen mogelijk misbruik.
Als Contactplatform & Documentatiecentrum inzake Voeding en Gastronomie (met haar Bibliotheek van de Smaak) in relatie met Toerisme sturen wij een aantal keren per jaar onze ASG-Nieuwsbrief naar eenieder die zich als dusdanig profileerde als promotor van het echte streek/terroir product ten overstaande van de ASG of zich inschreef via onze site www.asg.be of www.streekgastronomie.nl of tijdens een persoonlijk contact met een ASG-bestuurslid/ cq. bezoek aan het Studie- en Documentatiecentrum en die zich niet uitschreef. U ontvangt alzo deze ASG-nieuwsbrief omdat u binnen de ASG bekend staat als “contactlid”. We doen geen on-line verkoop, noch promo’s en verzamelen geen persoonlijke gegevens. ASG-leden blijven natuurlijk als lid alle interne correspondentie ontvangen.

Wilt u zich uitschrijven omwille van o.m. GDPR? Dat kan, via uitschrijvingsknop op de website www.asg.be of een mail naar secretariaat [at] asg [dot] be. Dit houdt in dat wanneer je je uitschrijft uit de nieuwsbrief, je gegevens onmiddellijk verwijderd zullen worden uit deze lijst van de ASG-contacten.

 

 

 • Administratieve zetel ASG
  p/a Stadsarchief
  Rederijkersstraat 42
  3500 Hasselt (B)
  VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

 • Administratieve zetel ASG stichting
  p/a “Dormio Resort Maastricht”
  Kamer van Koophandel (NL)
  Registernummer 51802139


 • ASG Secretariaat:
  E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

 • toegang tot het ledengedeelte van onze website

 • 4 maal per jaar ons digitale magazine "Terroir"

 • mogelijkheid tot gratis opzoekigen in de "Bibliotheek van de Smaak"

 • deelname aan ASG Algemene Ledendag

 • ....

 

Comments