Geschiedenis van de Belgische keuken

De gerenommeerde foodjournalist Marc Declercq schrijft onder meer voor Culinaire Ambiance, Feeling Weekly, Libelle Lekker, De Standaard Magazine, Grappa en Goesting en heeft daarnaast al meer dan 60 culinaire boeken op zijn naam. Hij schrijft op dit ogenblik een werk over de geschiedenis van de Belgische keuken in opdracht van De Meesterkoks van België. Vandaar dan ook zijn uitgebreid opzoekwerk in het ASG-Studie- en Documentatiecentrum en dit tot zijn grote tevredenheid ! Een foto van zijn bezoek op 12 januari 2017.

  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a Museum aan het Vrijthof
    Maastricht (NL) / Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons magazine Terroir

  • mogelijkheid tot deelname aan tal van activiteiten

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....