Lezing “Van Voedselallergie tot Gastronomie” door Viviane Vaes op donderdag 21 juni
![]() Donderdag 21 juni 2018 Auteurslezing door Viviane Vaes, zaakvoerder Choosy and Delicious en auteur van o.m. 'Gluten- en lactosevrij genieten aan tafel' en ‘Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker’. In het kader van “Van Voedselallergie tot Gastronomie” geeft ze een causerie over “Verandering van voeding door de jaren heen en de oorzaak van de exploderende toename van voedselallergieën”. Hierbij zullen diverse thema’s aangesneden worden als: voeding en gezondheid door de jaren heen, wijziging in onze voedingsgewoonten, wat goed is voor ons of net niet meer zo goed, waar we beter rekening mee houden willen we ons nageslacht zoveel als mogelijk beschermen voor het verzwakken van ons immuunsysteem, waarom er zoveel allergieën / voedselallergieën zijn, … Voor iedereen is er een hartig en een zoet hapje voorzien en gaat iedereen naar huis met een Choosy and Delicious-stylo en receptjes. |