Causerie “ We zitten aan, aan het banket of de evolutie van onze menukaarten en eetgewoontes door de eeuwen heen tot heden “

Causerie in de "Lokeend" te Antwerpen op donderdag 5 oktober 2017

De ASG organiseert een causerieavond over het thema “We zitten aan, aan het banket of de evolutie van onze menukaarten en eetgewoontes door de eeuwen heen tot heden “.

De lezing wordt gegeven door Albert Van Wassenhove, gewezen leerkracht Piva en lid van ASG.

Plaats: www.lokeend.be Generaal Belliardstraat 11 2000 Antwerpen. 

Om 16 u 30 is er een ontvangst met drankje en hapje.
Om 17 u begint het eerste deel van de lezing ( ±45 ‘ ).
Tijdens de pauze serveren ze ons de namiddagthee ( het zoute gedeelte) met koffie en thee.
Na het 2de deel van de lezing (± 45’ ) serveren ze ons het zoete gedeelte van de namiddagthee.

De maaltijd met lezing, koffie/thee en aperitief kost € 32,00 pp. extra drank aan tafel niet inbegrepen.

Inschrijven : voor 1 oktober 2017 per e-mail bij Albert Van Wassenhove op: albertvw [at] telenet [dot] be of per telefoon: 03/ 455 87 69 en gelijktijdige storting van het totale deelnemersbedrag op de rekening van de Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (zowel voor België als Nederland): IBAN: BE 49 4096 5234 7171 /BIC: KREDBEBB t.a.v. A.S.G. Rederijkersstraat 42, 3500 Hasselt.

Uitnodiging (PDF formaat) : Klik hier.
Routebeschrijving (Word formaat) : Klik hier.

  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a Museum aan het Vrijthof
    Maastricht (NL) / Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons magazine Terroir

  • mogelijkheid tot deelname aan tal van activiteiten

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....